Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
16 dlvehnäjauhoja
-
5 dlvettä
-
1 tljauhettua kardemummaa
-
150 gmaidotonta margariinia
-
1.5 dlsokeria
-
50 ghiivaa
-
1 tlsuolaa
- Pinnalle:
-
1 dlhillosokeria
-
3 rklperunajauhoja
-
200 gjäisiä pakastemustikoita
Ohjeet
Liuota hiiva haaleaan veteen. Lisää mausteet. Vatkaa joukkoon 4 dl vehnäjauhoista. Lisää paloiteltu margariini ja loput jauhoista. Alusta taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä kiinteäksi ja leivo siitä 24 pullaa. Nosta pullat pellille ja anna kohota peitettynä 15 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Paina kohonneisiin pulliin lasin pohjalla syvennys. Paina lasi välillä jauhoihin, niin se ei tartu pulliin. Jaa jäinen mustikkaseos syvennyksiin. Paista pullia 225-asteisen uunin keskitasossa noin 12 minuuttia.
© SOK viestintä ja julkaisut