Muurikkapaella
Tykkäämiset
55 15
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kana, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Muurikkapaella

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    chiliä tai cayennenpippuria
  • 0
    sitruunalohkoja
  • 300 g
    broilerin suikaleita
  • 1
    sipuli
  • 1
    punainen paprika
  • 1 pussi
    (0,5 g) sahramia
  • 1 prk
    (200 g) simpukoita
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 dl
    kanalientä
  • 3 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 200 g
    katkarapuja
  • 100 g
    pakasteherneitä
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    paprikajauhetta
 

Ohjeet

Keitä riisi etukäteen kypsäksi liha- tai kanaliemessä ja säilytä jääkaapissa. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä muurikassa. Lisää sipuli ja paprika ja kypsennä muutama minuutti. Lisää pannuun mausteet, riisi, herneet, katkaravut sekä simpukat liemineen. Sekoita ainekset keskenään ja kuumenna hyvin. Jos paella tuntuu kuivalta, lisää tilkka kanalientä. Tarkista maku. Koristele ruoka sitruunanlohkoilla.