Myskikurpitsarisotto
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_lokakuun_reseptit

Myskikurpitsarisotto

4:lle hengelle

 

Kurpitsan maku tiivistyy, kun sen keittämisen sijaan paahtaa uunissa.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    myskikurpitsa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 1
    sipuli
  • 2.5
    valkosipulinkynttä
  • 1 l
    kasvislientä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 rkl
    voita
  • 4 dl
    risottoriisiä
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 1 dl
    parmesaaniraastetta
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Pinnalle
  • 0
    paahdettuja kurpitsansiemeniä
 

Ohjeet

Halkaise kurpitsa, kaavi siemenet pois. Kuori ja lohko kurpitsa. Valuta päälle öljy, mausta suolalla. Kypsennä kurpitsa pehmeäksi 200-asteisessa uunissa. Soseuta lohkot. Silppua sipulit. Kiehauta kasvisliemi. Kuumenna voi-öljyseos kattilassa, lisää sipulit ja kuumenna hetki. Lisää riisit, kuumenna hetki. Lisää lientä vähitellen. Kun riisi on juuri ja juuri kypsää, lisää joukkoon kurpitsasose, sitruunamehu, parmesaani ja mausteet. Kuumenna nopeasti. Ripottele pinnalle siemeniä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA