Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Nakkicannelonit
4:lle hengelle
Keskitaso

Ainesosat
-
1 dlvettä
-
2.5 dlFlora ruoka 15 %
-
4 dljuustoraastetta
-
500 gnakkeja
-
500 gBertolli Basilika tomaattikastiketta
-
250 glasagnelevyjä
Ohjeet
Keitä lasagnelevyjä (16 kpl) muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada pastakastike kulhoon ja lisää vesi. Kaada voideltuun uunivuokaan noin 1 dl pastakastiketta. Rullaa jokaisen nakin ympärille lasagnelevy ja aseta vuokaan. Kaada päälle loput pastakastikkeesta niin, että se peittää kaikki cannelonit. Kuumenna Flora Ruoka kattilassa ja lisää 3 dl juustoraastetta. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kaada juustokastike cannelonien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa nakkicannelonit raikkaan salaatin kanssa.
© Unilever 2010