Nakkicannelonit
Tykkäämiset
30 14
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pasta, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Nakkicannelonit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    vettä
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 4 dl
    juustoraastetta
  • 500 g
    nakkeja
  • 500 g
    Bertolli Basilika tomaattikastiketta
  • 250 g
    lasagnelevyjä
 

Ohjeet

Keitä lasagnelevyjä (16 kpl) muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada pastakastike kulhoon ja lisää vesi. Kaada voideltuun uunivuokaan noin 1 dl pastakastiketta. Rullaa jokaisen nakin ympärille lasagnelevy ja aseta vuokaan. Kaada päälle loput pastakastikkeesta niin, että se peittää kaikki cannelonit. Kuumenna Flora Ruoka kattilassa ja lisää 3 dl juustoraastetta. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Kaada juustokastike cannelonien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa nakkicannelonit raikkaan salaatin kanssa.