Nakkivokki
Tykkäämiset
139 114
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, maidoton, makkarat, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Nakkivokki

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 450 g
    pakastevokkivihanneksia
  • 300 g
    nakkeja
  • 2 rkl
    (seesami)öljyä
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 pakettia
    lihan makuisia nuudeleita
  • Kastike:
  • 1 rkl
    maissijauhoja
  • 1
    nuudelipussin mausteet
  • 1 rkl
    makeaa thai chilikastiketta
  • 1 tl
    soijakastiketta
  • 0
    tarjoiluun tuoretta korianteria halutessasi
  • 2 rkl
    (seesami)öljyä
 

Ohjeet

Kuumenna öljy vokkipannussa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista valkosipulia ja vokkivihanneksia öljyssä noin 5 minuuttia. Paloittele nakit joukkoon ja jatka paistamista toiset 5 minuuttia. Liota nuudeleita kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta vesi ja anna kuivua lävikössä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike ja nuudelit vokkiin. Jatka vokkaamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja, kunnes nuudelit saavat hieman väriä.