Nauris-vuohenjuustopaistos
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, suolainen, sisältää sokeria, kasvisruoka, Pohjoismaat, sisältää maitoa, lisäkkeet, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, uuniruoka, paistokset, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Nauris-vuohenjuustopaistos

4 annosta

 

Uunissa paahdetussa nauriissa on makea aromi, jota siirappi korostaa. Vastaparina nauriin makeudelle on paistoksessa suolaista vuohenjuustoa.

Lisää

Ainesosat

  • 800 g
    nauriita
  • 200 g
    vuohen valkohomejuustoa
  • 50 g
    voita
  • 1 rkl
    siirappia
  • 0.5
    vettä
  • 1 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    timjamia
 

Ohjeet

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. n. 20 cm) leivinpaperilla siten, että paperi ulottuu reilusti yli reunojen. Kuori nauriit ja leikkaa ne (leikkurilla) mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi vuohenjuusto. Sulata voi ja sekoita joukkoon siirappi, vesi ja mausteet. Lado noin kolmannes naurisviipaleista vuokaan. Mausta liemellä. Lisää seuraava kerros ja mausta. Pane päälle puolet vuohenjuustosta ja lopuilla naurisviipaleilla. Mausta myös päällimmäinen kerros liemellä. Painele paistos tiiviiksi ja kääntele päälle vuokaan laitetun leivinpaperin reunat. Peitä foliolla. Kypsennä paistosta 175-asteisessa uunissa reilu tunti. Poista folio ja paperi päältä, lisää pinnalle loppu vuohenjuusto ja jatka kypsennystä vielä noin 20 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA