New York cheese cake
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, kasvisruoka, amerikkalainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, pähkinätön, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

New York cheese cake

12 annosta

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 200 g
    digestivekeksejä
  • 100 g
    Valio voita
  • 1 tl
    kanelia
  • Täyte
  • 3 prk
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl
    sokeria
  • 3
    munaa
  • 1 rkl
    raastettua limetinkuorta
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 1 prk
    Valio crème fraîchea
  • Päälle
  • 2 prk
    Valio crème fraîchea
  • 2 rkl
    sokeria
  • 2 tl
    limetti- tai sitruunamehua
  • vadelmia
 

Ohjeet

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.

Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella n. minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat sokseen yksitellen vatkaten. Lisää limetin kuori, vaniljasokeri ja crème fraîche.

Kaada seos pohjan päälle ja paista uunissa n. 45 min. Katkaise uunista virta ja annan kakun kypsyä jälkilämmössä, uuninluukku hieman raollaan, n. 1 t.

Tee päällys sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Levitä päällyste kakulle.

Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.

Koristele vadelmilla ja herkuttele.