Ohrainen minestronekeitto
Tykkäämiset
3 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

keitto, pääruoka, vähälaktoosinen, maidoton, munaton, alkuruokia ja klassikoita, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Ohrainen minestronekeitto

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 1
    lihaliemikuutio
  • 1 prk
    tomaattisosetta (70g)
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 l
    vettä
  • 2 dl
    purjosuikaleita
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 3 dl
    palsternakkaa suikaleina (n. 100g)
  • 3 dl
    selleriä suikaleina (n. 100g)
  • 2
    porkkanaa suikaleina
  • 2 dl
    palvikinkkusuikaleita (150g)
  • 2 dl
    Torino Täysjyväohraa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Hienonna purjo. Kuori ja suikaloi juurekset.

Kuumenna Keiju Rypsiöljy kattilassa. Paista sekoittaen hienonnettu purjo ja kasvissuikaleet. Lisää kinkkusuikaleet paistamisen loppuvaiheessa ja paista vielä hetki.

Lisää vesi, liemikuutio, täysjyväohra, tomaattisose, puristettu valkosipulinkynsi ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.

Lisää keittoon hienonnettu persilja.