Oikaisijan porkkana-fetalaatikko
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, suomalainen, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, lisäkkeet, gluteeniton, uuniruoka, paistokset, kalaa

Oikaisijan porkkana-fetalaatikko

5 annosta

 

Tee uudenlainen porkkanalaatikko vaivattomasti porkkanaviipaleista. Lado vuokaan kerroksittain porkkanaa, fetaa, rahkaa ja reilusti rouheita manteleita.

Lisää

Ainesosat

  • 8 kpl
    porkkanaa (600–700 g)
  • 2 pussia
    (á 80 g) kuorellisia manteleita
  • 1 paketti
    (200 g) fetajuustoa
  • 2 prk
    (à 250 g) maitorahkaa
  • 2 rkl
    öljyä
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 0.5 tl
    kuivattua minttua
  • 0.5 tl
    piparkakkumaustetta
  • 0.5 dl
    mantelilastuja
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 1 l
    vettä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja viipaloi porkkanat. Kiehauta suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia.

Paahda mantelit kuivalla pannulla, levitä leikkuulaudalle ja hienonna veitsellä.

Murenna fetajuusto kulhoon. Sekoita rahka, öljy ja mausteet fetan joukkoon.

Levitä porkkanat, mantelit ja feta-rahkaseos kerroksittain uunivuokaan. Ripottele mantelilastut pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.