Omenakanelitortut
Tykkäämiset
0 2
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, helppo, uunissa, leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää gluteenia

Omenakanelitortut

16:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    lehtitaikinalevyjä
  • Täyte
  • 1 dl
    paistonkestävää omenamarmeladia
  • 1 tl
    kanelia
  • 2 tl
    vettä
  • 3.5
    omenaa
  • Koristeluun
  • 0
    tomusokeria
 

Ohjeet

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa levyt kahteen osaan. Pese omenat huolellisesti ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenaviipaleita viuhkan muotoon taikinalevyjen päälle. Notkista omenamarmeladia hiukan vedellä ja sivele seosta omenien päälle. Ripottele pinnalle kanelia. Nosta tortut pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Sirottele jäähtyneille tortuille tomusokeria.