Omenatoscakakku
Tykkäämiset
1 2
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

helppo, leivonnaiset, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia

Omenatoscakakku

10:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1.8 dl
    vettä
  • 1 paketti
    (450 g) toscakakkujauhetta
  • 0.5 dl
    juoksevaa rasvaseosta tai sulatettua voita tai margariinia
  • Täyte
  • 1 tl
    kanelia
  • 2
    omenaa
 

Ohjeet

Sekoita taikina kulhossa pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada taikina voideltuun 20?22 cm halkaisijaltaan olevaan kakkuvuokaan. Pese omenat huolella ja viipaloi ne kuorineen. Nostele omenaviipaleet limittäin taikinan päälle ja sirota pinnalle kanelia. Paista kakkua uunin alaosassa 200 asteessa 25 minuuttia. Ripottele valmis toscakuorrutus kakun pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10?15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.