Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Osso buco
Tykkäämiset
34 16
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, vaikea, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Osso buco

4:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 3 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 4 kpl
    porkkanaa
  • 4 kpl
    naudan potkaviipaletta
  • 500 g
    Bertolli Grillatut kasvikset tomaattikastiketta
  • 1 kpl
    sitruunaa
  • 1 kpl
    laakerinlehteä
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 tl
    timjamia
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    varsisellerin varsia
  • 2 rkl
    Extra Vergine -oliiviöljyä
  • 2 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 dl
    persiljaa
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 °C:n lämpötilaan. Kuori ja paloittele kasvikset ja ruskista kevyesti öljyssä. Lisää pastakastike, liemitiiviste, laakerinlehti ja mausteet. Kaada kasviskastike öljyttyyn uunivuokaan tai valurautapataan. Kuivaa potkaviipaleet talouspaperilla. Katkaise lihan ympärillä oleva kalvo muutamasta kohdasta. Kääntele viipaleet vehnäjauhossa ja ruskista molemmin puolin oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta kasvisten päälle. Kypsennä uunissa 1,5 - 2 tuntia. Jos lientä haihtuu liikaa, lisää vettä tai peitä tarvittaessa kypsennyksen loppuvaiheessa kannella tai foliolla. Pese sitruuna ja raasta siitä kuoren keltainen osa. Hienonna persilja ja valkosipuli ja sekoita sitruunankuoriraasteeseen. Ripottele seos lihan pinnalle ennen tarjoamista. Tarjoa Osso Bucon kanssa polentaa tai avorioriisiä. Valitse juomaksi italialainen, täyteläinen punaviini.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA