Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
2
0
Osuvuus
75%
Muut luokittelutiedot
salaatti, uuniruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, sokeriton, suklaaton, alkuruoka, lisäkkeet, sisältää pähkinöitä, suomalainen, Pohjoismaat, kasvisruoka, sisältää sitrusta, suolainen, hiilihydraattipitoinen
Paahdettu juuressalaatti 2
4 annosta

” Paahdettu juuriselleri antaa aromikkaan vivahteen salaattiin.
Ainesosat
-
300 gjuuriselleriä
-
300 gporkkanaa
-
3 rkloliiviöljyä
-
1 ripausrouhittua mustapippuria
-
3 rklappelsiinin mehua
-
1 rklhunajaa
-
3 rklsaksanpähkinöitä
-
3 rklkuivattuja karpaloita
-
50 grucolaa
-
0.5 tlsuolaa
Ohjeet
Pese, kuori ja leikkaa juuriselleri sekä porkkanat ohuiksi pitkiksi tikuiksi. Levitä juurekset uunipannulle ja pirskota päälle puolet öljystä sekä mausteet. Paahda juurestikkuja 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Kääntele puolessa välissä. Sekoita lopusta öljystä, appelsiinimehusta ja hunajasta kastike. Rouhi pähkinät ja paahda pannulla kullanruskeiksi. Sekoita rucola, juurekset, pähkinät ja karpalot. Valuta kastike päälle.
© SOK