Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Paahdettu kurpitsa-kikhernekeitto
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_syyskuun_reseptit, proteiinipitoinen, suolainen, sisältää omenaa, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, munaton, gluteeniton, pääruoka, keitto

Paahdettu kurpitsa-kikhernekeitto

4 annosta

 

Keitto saa aromia paahdetusta kurpitsasta, sekä tuhdeista mausteista.

Lisää

Ainesosat

  • 800 g
    kurpitsaa
  • 1
    omena
  • 1
    iso sipuli
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 tl
    jauhettua juustokuminaa
  • 0.5 tl
    savustettua paprikajauhetta
  • 0.5 tl
    chilimausteseosta myllystä
  • 6 dl
    vettä
  • 1
    kasvisliemikuutio
  • 1 prk
    (290/175 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • Lisäksi
  • 1
    ranskankermaa
  • 1
    persiljaa
 

Ohjeet

Leikkaa kurpitsa lohkoiksi, poista kuori ja siemenet. Kuutioi kurpitsat. Levitä palat leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisen uunin ylätasolla 20 minuuttia. Kuori ja kuutioi omena. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja omenia öljyssä kattilan pohjalla. Lisää mausteet ja kurpitsat. Murskaa kurpitsoja hieman haarukalla. Huuhdo ja valuta kikherneet. Lisää vesi, liemikuutio ja huudellut kikherneet. Keitä muutama minuutti. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa keitto ranskankermanokareen kera.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA