Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Tykkäämiset
24
16
Osuvuus
96%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, pääruoka, keskitaso, keittämällä, uunissa, keitto, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, kevyt, sisältää gluteenia, sisältää maitoa
Ainesosat
-
6 dlvettä
-
1 rkloliiviöljyä
-
1 tljeeraa eli juustokuminaa
-
1 dlkevytruokakermaa
-
2sipulia
-
0.2 tlmustapippuria
-
1.5kasvisliemikuutiota
-
500 gporkkanoita
-
0.5 tlsuolaa
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit reiluhkoiksi paloiksi. Aseta palat leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita öljy ja mausteet keskenään ja sekoita kasvisten joukkoon. Paahda uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä. Kiehauta vesi kattilassa, lisää liemikuutiot. Kaada paahdetut kasvikset veteen ja siirrä kattila liedeltä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Siirrä kattila takaisin liedelle, lisää ruokakerma ja kiehauta. Tarjoa leivän kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut