Paahdetut kaaliveneet
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, sisältää sokeria, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, kasvisruoka, lisäkkeet, alkuruoka, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, kalaa, salaatti

Paahdetut kaaliveneet

4 annosta

 

Kaalikin pitää paahteesta. Kevyesti ruskistetun varhaiskaalin kanssa sopii paprikainen limekastike.

Lisää

Ainesosat

  • 3 kpl
    varhaiskaalia
  • Kastike
  • 1 kpl
    valkosipulinkynsi
  • 1 kpl
    limen mehu
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    paprikajauhetta
  • 0.5 tl
    sokeria
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) cayennenpippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna grilli tai säädä uuni 250 asteeseen. Lohko kaalit neljään osaan niin, että jokaisessa lohkoissa on mukana kantaa. Grillaa kaaleja 5–8 minuuttia/puoli tai paahda uunissa 10–15 minuuttia, kunnes pinta hieman ruskistuu.

Hienonna valkosipuli ja purista limen mehu. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja sivele kaalilohkojen pinnalle.