Ota paisti huoneenlämpöön ennen kypsennystä niin, että se ehtii lämmetä kunnolla. Poista paisti tyhjiöpakkauksestaan tuntia ennen kypsennystä. Painele pippurirouhe käsin paistin kosteaan pintaan joka puolelle. Kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmöllä ja ruskista paisti siinä kauttaaltaan. Liikuta paistia ruskistamisen aikana, ettei se tartu kiinni. Työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan. Nosta paisti ritilän päälle uunipannuun. Ripauta päälle hiukan suolaa. Työnnä paisti 100-asteiseen uuniin ja pidä siellä kunnes lihalämpömittari näyttää paistin sisälämmöksi 60 astetta. Nosta paisti uunista ja kiedo tiukasti folioon. Peitä folio pyyhkeellä ja odota puolisen tuntia, jos tarjoat paistin kuumana. Leikkaa paisti syitä vasten ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa se perunoiden, paistin liemeen valmistetun kastikkeen, piparjuuriraasteen sekä kurpitsakuutioiden kanssa.