Päärynä-brandyhillo
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, vähärasvainen, rasvaton, hiilihydraattipitoinen, sisältää sokeria, kasvisruoka, lisäkkeet, jälkiruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, säilöntä, kalaa

Päärynä-brandyhillo

4 annosta

 

Itse tehty hillo kruunaa pöydän. Aromikas päärynähillo sopii hyvin juustojen kanssa nautittavaksi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kg
    päärynöitä
  • 1 dl
    brandya tai omenamehua
  • 5 dl
    hillosokeria
 

Ohjeet

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi. Keitä hedelmäpaloja brandyssä tai mehussa hiljalleen kunnes päärynäpalat soseutuvat. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri sekoitellen. Keitä seosta keskilämmöllä laakeassa kattilassa 15–20 minuuttia välillä sekoittaen tai kunnes hillo sakenee. Kaada kuuma hillo puhdistettuihin, kuumiin lasipurkkeihin ja sulje kannet heti. Anna purkkien jäähtyä. Säilytä viileässä.