Pääsiäismuffinssit porkkanalla ja appelsiinilla
Tykkäämiset
4 3
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, pääsiäisherkut

Pääsiäismuffinssit porkkanalla ja appelsiinilla

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 1 dl
    porkkanaraastetta
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 tl
    appelsiinin raastettua kuorta
  • 4.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 3 kpl
    kananmunaa
  • 0.5 dl
    appelsiinimehua
  • 0.5 dl
    appelsiinimehua
  • 1.5 dl
    Perunajauhoja
  • 1.5 tl
    leivinjauhetta
  • 2 tl
    appelsiinin raastettua kuorta
  • 200 g
    Flora leivontamargariinia
  • 200 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 0.5 dl
    Flora vanillaa
  • 0.5 dl
    tomusokeria
 

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 °C asteeseen. Vaahdota margariini, vaniljasokeri ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita porkkana täytteeseen. Sekoita joukkoon yksi kananmuna kerrallaan ja lopuksi appelsiinimehu. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja perunajauhot. Sekoita jauhoseos taikinaan. Kaada valmis taikina muffinssivuokiin. Paista 12-15 minuuttia, kokeile kypsyyttä tikulla. Ota uunista ja anna jäähtyä hetken. Sekoita Creme Bonjour, appelsiinimehu ja tomusokeri tasaiseksi kuorrutukseksi haarukalla. Vaahdota vähälaktoosinen Flora vanilla toisessa kulhossa. Kaada vaahdotettu vanilla Creme Bonjour -seokseen. Jaa kuorrutus tasaisesti kaikille muffineille. Korista raastetulla appelsiinikuorella.