Paella
Tykkäämiset
10 4
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kana, sisältää kalaa, sisältää mereneläviä, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Paella

6:lle hengelle
Vaikea

 

Espanjalainen herkku, ruokaisa paella, maistuu maukkaalta myös kylmänä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    kuorittuja katkarapuja
  • 0
    rouhittua mustapippuria
  • 600 g
    suikaloitua broileria
  • 2
    pieneksi pilkottua sipulia
  • 2
    murskattua valkosipulinkynttä
  • 0
    öljyä paistamiseen
  • 0
    ripaus cayennenpippuria
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 0.5 tl
    currya
  • 5.5 dl
    kanalientä
  • 2.5 dl
    pitkäjyväistä riisiä tai 2 pikariisipussia
  • 100 g
    tuoreita herkkusieniä
  • 1
    iso punainen paprika
  • 110 g
    mustia oliiveja
  • 100 g
    pakasteherneitä
  • 1 prk
    simpukoita
  • 0 g
    sitruunan lohkoja
 

Ohjeet

Paista kuumennetussa öljyssä broileri ja sipulit. Lisää mausteet ja kuumenna hetki. Laske lämpöä ja pane sekaan liemi sekä riisi. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttiaLisää pilkotut herkkusienet, paprikapalat ja oliivit. Kuumenna hetki ja lisää herneet sekä kuoritut katkaravut (jätä katkarapuja koristeluun). Kuumenna simpukat omassa liemessään ja sekoita ne varovasti muiden aineiden joukkoon. Kumoa paella tarjoiluvadille ja koristele sitruunanlohkoilla sekäkatkaravuilla.

Ylijäänyt paella kannattaa peittää jääkaappiin seuraavaa päivää varten, sillä se maistuu herkulliselta myös kylmänä. Uudelleen lämmittäminen ei paellaa paranna.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA