Paella
Tykkäämiset
64 35
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Paella

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.1 g
    sahramia
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2.5 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 150 g
    katkarapuja
  • 200 g
    pakasteherneitä
  • 500 g
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
  • 5 dl
    vettä
  • 1 tl
    sitruunapippuria
  • 1 kpl
    Knorr Kanaliemikuutiota
  • 1 prk
    simpukoita
  • 1 kpl
    sitruunaa
 

Ohjeet

Ruskista paloitellut rintafileet Flora Culinessessa (2 rkl) paistinpannulla. Mausta sitruunapippurilla. Hauduta broilerinpalat kypsiksi ja siirrä pannu sivuun odottamaan. Kuumenna 3 rkl Flora Culinessea kattilassa tai wokissa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli, valkosipuli ja riisi. Lisää vesi, liemikuutio ja sahrami. Hauduta kannen alla 15 minuuttia. Lisää broileripalat ja pakasteherneet. Hauduta vielä 5 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon valutetut simpukat ja katkaravut. Kuumenna ja tarjoa sitruunalohkojen kanssa. Jos tarjoat paellan wokissa, tarjoa ruoka suoraan siitä. Idea! Paellasta saat näyttävämmän käyttämällä sinisimpukoita ja kokonaisia katkarapuja.