Paella
Tykkäämiset
64 35
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Paella

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.1 g
    sahramia
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2.5 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 150 g
    katkarapuja
  • 200 g
    pakasteherneitä
  • 500 g
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
  • 5 dl
    vettä
  • 1 tl
    sitruunapippuria
  • 1 kpl
    Knorr Kanaliemikuutiota
  • 1 prk
    simpukoita
  • 1 kpl
    sitruunaa
 

Ohjeet

Ruskista paloitellut rintafileet Flora Culinessessa (2 rkl) paistinpannulla. Mausta sitruunapippurilla. Hauduta broilerinpalat kypsiksi ja siirrä pannu sivuun odottamaan. Kuumenna 3 rkl Flora Culinessea kattilassa tai wokissa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli, valkosipuli ja riisi. Lisää vesi, liemikuutio ja sahrami. Hauduta kannen alla 15 minuuttia. Lisää broileripalat ja pakasteherneet. Hauduta vielä 5 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon valutetut simpukat ja katkaravut. Kuumenna ja tarjoa sitruunalohkojen kanssa. Jos tarjoat paellan wokissa, tarjoa ruoka suoraan siitä. Idea! Paellasta saat näyttävämmän käyttämällä sinisimpukoita ja kokonaisia katkarapuja.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA