Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Paholaisen lihapata
Tykkäämiset
438 85
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Paholaisen lihapata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 1 prk
    papuja tomaattikastikkeessa
  • 1 dl
    vettä
  • 1 tl
    cayennepippuria
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    paprikaa
  • 200 g
    Crème Bonjour Valkosipulia
  • 600 g
    HK Naudan sisäpaistia
  • 4 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 tl
    korianteria
  • 1 ps
    pakastepapuja
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna Flora Culinesse padassa tai paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista siinä paloiteltu liha. Lihaksi soveltuu mainiosti myös karjalanpaistiliha. Lisää sipulilohkot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää pataan tomaattimurska, papusäilyke, suola ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia ja lisää isoiksi paloiksi paloitellut paprikat. jatka hauduttamista noin puoli tuntia eli kunnes liha on mureaa. Lisää joukkoon pakastepavut ja tuorejuusto. Kuumenna - älä keitä. Tarjoa pata vaalean leivän kanssa. Idea! Jos tarjoat padan kanssa riisiä, annoksesta riittää hyvin 6 hengelle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA