Paistettu jauheliha-rakettispagetti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää viljaa, pääruoka, paistokset, kalaa

Paistettu jauheliha-rakettispagetti

4 annosta

 

Helppo rakettispagettipannu on kuin uusi versio italianpadasta. Kevyen broilerin jauhelihan ja täysjyväspagetin lisäksi ruokaan upotetaan värikkäitä kasviksia vitamiineja antamaan.

Lisää

Ainesosat

  • 250 g
    broilerin jauhelihaa
  • 1 kpl
    punainen paprika
  • 1 kpl
    porkkana
  • 1 kpl
    sipuli
  • 1.5 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    rypsiöljyä
  • 3 dl
    (250 g) täysjyvärakettispagettia
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 1 tl
    savupaprikajauhetta
  • 1 kpl
    lihaliemikuutio
  • 1 kpl
    ruukku basilikaa tai salaattia
  • 6 dl
    vettä (kiehuvaa)
  • 1 ripaus
    suolaa, tarvittaessa
 

Ohjeet

Ota jauheliha huoneenlämpöön kasvisten esikäsittelyn ajaksi. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa kuutioiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Laita vesi kuumenemaan. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannussa. Lisää jauheliha, sipulit, valkosipulit ja porkkanat. Paista 3 minuuttia. Lisää joukkoon paprikat, rakettispagetti, tomaattipyree ja savupaprikajauhe. Paista pari minuuttia. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja lihaliemikuutio. Kypsennä keskilämmöllä välillä sekoitellen, noin 10 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää ja neste on imeytynyt pastaan. Lisää joukkoon kuumaa vettä, mikäli seos kuivuu liikaa ennen kuin pasta on kypsää. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla. Viimeistele annokset repimällä pinnalle reilusti basilikaa tai salaattia.