Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Paistettua kananpojan sisäfileetä, peruna-sipulisosetta ja punajuuri-omenasalaattia
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, pihvit ja pyörykät, kana, liha, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Paistettua kananpojan sisäfileetä, peruna-sipulisosetta ja punajuuri-omenasalaattia

7:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • 700 g
    Kariniemen kananpojan kevyet sisäfileet
  • suolaa ja valkopippuria
  • Peruna-sipulisose: *
  • 2
    sipulia
  • 2 dl
    (noin) maitoa
  • 50 g
    voita
  • 500 g
    kuorittua perunaa
  • ripaus
    sokeria
  • jauhettua mustapippuria
  • 1
    punasipuli
  • 2
    punajuurta
  • 2
    omenaa
  • 2 rkl
    punaviinietikka
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    kuminaa
  • suolaa
 

Ohjeet

Aloita valmistelemalla ensin omena-punajuurisalaatti. Kuori omenat ja punajuuret sekä raasta ne. Kuori sipuli ja suikaloi se ohuiksi renkaiksi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin maustumaan puoleksi tunniksi. Valmista sipuli-perunasose. Kuori ja hienonna sipulit. Laita perunat kiehumaan suolattuun veteen. Kuullota sipuleita pannulla puolessa voimäärässä miedolla lämmöllä kunnes se ovat täysin pehmennet. Valuta kypsät perunat ja kaada päälle maito, loppu voi, sekä sipuli. Murskaa perunasurvimella tasaiseksi muusiksi. (Jos haluat löysemmän muusin, lisää mukaan lämmintä maitoa.) Mausta suolalla ja valkopippurilla. Paista kananpojan sisäfileet kypsiksi pannulla tilkassa rypsiöljyä. Mausta ne suolalla ja valkopippurilla. Tarjoile sipuli-perunasoseen ja punajuuri omenasalaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA