Paistettua lohta kasvispedillä
Tykkäämiset
16 12
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Paistettua lohta kasvispedillä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 75 g
    juuriselleriä
  • 1 rkl
    seesaminsiemeniä
  • 1 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 kpl
    paprikaa
  • 1 kpl
    porkkanaa
  • 1 pal
    tuoretta inkivääriä
  • 2 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 0.5 kg
    kirjolohifileetä
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 0.5 tl
    suolatonta sitruunapippuria
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
 

Ohjeet

Paahda seesaminsiemenet kevyesti kuivalla paistinpannulla ja siirrä ne sivuun. Paloittele kalafilee neljään osaan. Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa paistinpannussa ja paista lohipalat molemmin puolin (noin 3 min puoli). Siirrä lohipalat lautaselle ja mausta sitruunapippurilla. Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä. Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo. Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri. Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia. Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet. Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.