Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta
Tykkäämiset
9 4
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, pannulla, munaton, kalaa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä

Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta

4:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    pakastettuja seiti- tai punakampelafileetä
  • 0.3 tl
    valkopippuria
  • 2 rkl
    silputtua tuoretta tilliä
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Kastike :
  • 0
    ripaus karria
  • 0
    ripaus pippuria
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1.5 dl
    kevytkermaa
  • 1 rkl
    maissijauhoa
  • 2
    sipulia
  • 180 g
    pakastekatkarapuja
  • 2 dl
    vahvaa kalalientä
  • 0
    Koristeluun:
  • 0
    tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna
 

Ohjeet

Sekoita keskenään korppujauhot ja mausteet sekä silputtu tilli. Pyörittele kalafileet huolellisesti korppujauhoseoksessa ja paista ne pannulla, miedolla lämmöllä rasvassa rapeiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa. Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA