Paistetut lampaankyljykset
Tykkäämiset
29 39
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää lammasta, sisältää lihaa

Paistetut lampaankyljykset

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 4.5
    valkosipulin kynttä
  • 0.5 tl
    anista hienonnettuna halutessasi
  • 4
    lampaankyljystä
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 dl
    vettä
  • 1.5
    kypsää tomaattia
  • 1.5
    sipulia halutessasi
  • 1 tl
    rosmariinia hienonnettuna
  • 1 tl
    minttua hienonnettuna
  • 1 tl
    timjamia hienonnettuna
  • 1 tl
    suolaa
  • 0
    mustapippurirouhetta tai chiliä
 

Ohjeet

Puhdista kyljykset paperilla pyyhkien. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Paista kyljykset siinä molemmilta puolilta ruskeiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Lisää pannuun vesi ja peitä se kannella. Alenna levyn lämpöä. Kuori ja lohko valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää kuutioitu tomaatti ja sipulit. Jatka hauduttamista, kunnes liha on kypsää. Ripottele sekaan mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia ja tarjoa kuumennettujen säilykeherneiden kanssa.