Pakora-hampurilainen
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, tulinen, suolainen, sisältää valkosipulia, sisältää gluteenia, kasvisruoka, intialainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, pääruoka, leivät ja hampurilaiset

Pakora-hampurilainen

6 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    vettä
  • 1
    rapeaa salaattia
  • 1 tl
    harissa-tahnaa
  • 1 prk
    Valio crème fraîchea
  • 6
    Valio Koskenlaskija® cheddar viipaleita
  • 2
    tomaattia
  • 6
    hampurilaissämpylää
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    kurkumaa
  • 1 pala
    tuoretta inkivääriä
  • 1 ruukku
    tuoretta korianteria
  • 1
    punaista chiliä
  • 2
    sipulia
  • 1
    rypsiöljyä
  • 1 ripaus
    suolaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kokoa hampurilaset. Paahda sämpylät. Lusikoi pohjalle harissa-fraîchea, kerrosta sitten salaatti, tomaattiviipaleet ja pakorapihvi. Nauti heti.

Valmistele sillä välin muut hampurilaisen täytteet. Sekoita créme fraîche ja harissa keskenään, viipaloi tomaatti ja huuhtele salaatinlehdet.

Sekoita pakorapihvien ainekset, chili, inkivääri ja korianteri hienonnettuna. Kuumenna pannussa reilusti öljyä. Lusikoi sipuliseosta pannulle ohuiksi pihveiksi. Paista muutama min molemmin puolin, kunnes rapea. Laita cheddarviipaleet pihvien päälle paistamisen loppuvaiheessa. Nosta talouspaperin päälle valumaan.

Kuori ja viipaloi sipuli ohuelti. Laita siivilään ja ripottele päälle suola. Anna itkeä ja valua 10 min.