Palermon pasta - tuplana
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, helppo

Palermon pasta - tuplana

8 annosta
Kohtuuajassa
Helppo

 

lähde: Meillä kotona, https://www.meillakotona.fi/reseptit/palermon-pasta Palermon pasta on koululaisten hittiruoka, joka valmistuu uunissa melkein itsestään. Uuni hoitaa! Ohje tuplana, jotta osan voi pakastaa kiireisiä iltoja varten.

Lisää

Ainesosat

  • Aluksi
  • 700 g
    broilerinfileetä
  • 2 rl
    rypsiöljyä
  • 2 tl
    suolaa
  • 1 tl
    currya
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 600 g
    cappelli-pastaa
  • 2 dl
    emmental-mozzarellajuustoraastetta (100 g)
  • Kastike
  • 50 g
    voita
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 16 dl
    vettä
  • 4 dl
    ruokakermaa
  • 2 rl
    kanafondia
  • 2 tl
    kurkumaa
  • 3 tl
    paprikajauhetta
  • 3 tl
    rakuunaa
 

Ohjeet

1. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kumoa ne öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla, currylla ja pippurilla. Kypsennä kanapaloja 200 asteessa noin 15 minuuttia. 2. Lisää vuokaan raaka pasta. Sekoita joukkoon juustoraastetta. Juustoraasteen voi jättää pois, hyvää ilmankin. 3. Kastike: Kuumenna rasva kattilassa ja lisää jauhot. Kaada joukkoon vesi vähitellen koko ajan sekoittaen, jotta kastikkeesta tulee tasaista. Lisää kerma, fondi ja mausteet. Kuumenna seos ja kaada vuokaan. 4. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa Palermon pasta salaatin kanssa.