Palsternakkarieskat
Tykkäämiset
6 5
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

uunissa, kylmänä, kasvisruoka, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, edullinen, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Palsternakkarieskat

12:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 5.5 dl
    hiivaleipäjauhoja (tai vehnäjauhoja)
  • 0.3 pakettia
    hiivaa
  • 1 rkl
    siirappia
  • 2 dl
    suuria kaurahiutaleita
  • 2.5 dl
    maitoa
  • 3 dl
    palsternakkaraastetta
  • 0.5 dl
    öljyä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja leivo tangoksi. Jaa tanko 12 palaan. Taputtele palat pyöreiksi litteiksi rieskoiksi (halkaisija 8-9 cm). Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa 20-30 minuuttia. Paista rieskoja 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa tuoreina. Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15 - 20 min.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA