Paneroidut mozzarellaviipaleet
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, sisältää maitoa, välipala, laktoositon, suolaiset leivonaiset, kalaa, salaatti

Paneroidut mozzarellaviipaleet

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    panko-korppujauhoja
  • 1
    muna
  • 0.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 pkt
    Valio Luomu™ tuoremozzarella viipaleita
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 rkl
    chilikastiketta
  • 1 prk
    Valio Luomu™ kermaviiliä
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista ensin dippi: mausta kermaviili chilikastikkeella makusi mukaan.

Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauho ja suola, toiselle muna ja kolmannelle korppujauhot. Voit tarvittaessa käyttää tavallisia korppujauhoja. Vatkaa munan rakenne rikki haarukalla.

Paneroi juustoviipaleet: pyörittele ensin kauttaaltaan jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.

Paista juustot korkealla keskilämmöllä Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea ja rapea. Nosta talouspaparin päälle , jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.

Tarjoa heti kuumina chilidipin kanssa.