Pannusiikaa ja tilliperunoita
Tykkäämiset
0 2
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Pannusiikaa ja tilliperunoita

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • sitruunapippuria
  • sitruunalohkoja (koristeluun)
  • 1 prk
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 2 rkl
    Raisio Makuisa -rasvaseosta (60 %)
  • 2
    siikafilettä
  • 0.5 dl
    hienonnettua tilliä
  • 375 g
    valkosipuliperunaviipaleita (pakaste)
  • 0.5 tl
    suolaa
  • suolaa
 

Ohjeet

Kypsennä valkosipuliperunoita Raision Makuisassa paistinpannulla tai paistokasarissa paistinlastalla käännellen 5-10 minuuttia. Ripottele perunoille tilli, suola ja lisää Keiju Ruoka. Kääntele perunoita niin että Keiju Ruoka sekoittuu perunoihin tasaisesti.

Ripottele siikafileille suolaa ja pippuria. Nosta fileet perunoiden päälle. Peitä paistinpannu kannella, kalafileet kypsyvät höyryssä. Vähennä hiukan lämpöä ja anna ruoan kypsyä 3-5 minuuttia. Nosta pannu pois levyltä ja hauduta ruokaa kannen alla vielä noin 5 minuuttia.

Koristele sitruunalohkoilla ja tillillä. Nosta pannu pöytään. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.