Papu-pekonitacot
Tykkäämiset
81 113
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, helppo, uunissa, munaton, liha, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sikaa

Papu-pekonitacot

6:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 6 kpl
    tacokuoria
  • 1
    punasipuli
  • 1 prk
    (400 g) ruskeita papuja
  • 1 tl
    jeeraa eli juustokuminaa
  • 1 rkl
    punaviinietikkaa
  • 1 dl
    vettä
  • 0.5 tl
    oreganoa
  • 0.5 tl
    kanelia
  • 100 g
    cheddar-tuorejuustoa
  • 140 g
    pekonikuutioita
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta pavut liemestään ja lisää joukkoon. Mausta jeeralla, oreganolla, kanelilla ja punaviinitetikalla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi paputäyte tacokuoriin ja lusikoi päälle tuorejuustonokareita. Aseta tacot leivinpaperin päälle pellille ja kuumenna muutama minuutti. Tarjoa lämpiminä.