Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1 lvettä
-
1kasvisliemikuutio
-
1 prktomaattimurskaa
-
1 rklpizzamaustetta
-
1 tlcurrya
-
2 rklöljyä
-
2sipulia
-
2 rkltomaattisosetta
-
150 gvalkokaalia
-
0.5 tlsitruunapippuria
-
4 dlvalkoisia keitettyjä papuja
-
0.5 tlsuolaa
Ohjeet
Papujen keittäminenLiota papuja vedessä yön yli. Käytä kerralla koko pussi. Kaada liotusvesi pois ja keitä papuja puhtaassa vedessä tunti. Kaada vesi pois ja käytä kypsät pavut keittoon. Ylimääräiset pavut kannattaa pakastaa, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä seuraavalla kerralla. Keiton valmistaminenKuori ja paloittele sipuli. Leikkaa kaali paloiksi. Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Kuullota paloiteltu sipuli ja kaali kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Kuumenna. Lisää tomaattimurska ja -sose sekä mausteet. Keitä 10 minuuttia. Lisää kypsät pavut. Kuumenna.
© SOK viestintä ja julkaisut