Papukeitto
Tykkäämiset
53 52
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, keitto, gluteeniton, maidoton, kasvisruoka, kevyt, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta

Papukeitto

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    vettä
  • 1
    kasvisliemikuutio
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 1 rkl
    pizzamaustetta
  • 1 tl
    currya
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2
    sipulia
  • 2 rkl
    tomaattisosetta
  • 150 g
    valkokaalia
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 4 dl
    valkoisia keitettyjä papuja
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Papujen keittäminenLiota papuja vedessä yön yli. Käytä kerralla koko pussi. Kaada liotusvesi pois ja keitä papuja puhtaassa vedessä tunti. Kaada vesi pois ja käytä kypsät pavut keittoon. Ylimääräiset pavut kannattaa pakastaa, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä seuraavalla kerralla. Keiton valmistaminenKuori ja paloittele sipuli. Leikkaa kaali paloiksi. Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Kuullota paloiteltu sipuli ja kaali kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Kuumenna. Lisää tomaattimurska ja -sose sekä mausteet. Keitä 10 minuuttia. Lisää kypsät pavut. Kuumenna.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA