Papumunakas
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, pääruoka, välipala, helppo, pannulla, gluteeniton, sokeriton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Papumunakas

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 5
    munaa
  • 5 rkl
    vettä tai maitoa
  • 2 tl
    öljyä
  • 0.2 tl
    rouhittua valkopippuria
  • 0.5 tl
    kirveliä
  • 1
    pussi (200 g) vihreitä papuja paloina
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen jäiset pavut. Paista papuja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä ne syrjään. Riko munien rakenne rikki kulhossa papujen paistuessa. Lisää neste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada munakasseos pannulle ja sekoita hetken lastalla reunoista sisäänpäin vedellen. Ripottele munakkaan pinnalle puolet paistetuista pavuista. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se juuri ja juuri on hyytynyt ja pohjasta kypsynyt. Valuta munakas lautaselle ja tarjoile lisänä paistettuja papuja sekä tuoretta leipää.