Parmankinkku-broilerinfilee sienirisoton kanssa
Tykkäämiset
33 15
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, vaikea, gluteeniton, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Parmankinkku-broilerinfilee sienirisoton kanssa

4:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 40 g
    ilmakuivattua kinkkua
  • 1 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
  • 1 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 l
    Vettä
  • 2 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
  • 2 kpl
    salottisipulia
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2.5 dl
    risottoriisiä
  • 3 tl
    timjamia
  • 200 g
    kantarelleja
  • 50 g
    parmesaanijuustoa
  • 4 rkl
    Extra Vergine -oliiviöljyä
  • 4 kpl
    Kariniemen Kananpojan rintafileetä
 

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 175 °C:n lämpötilaan. Sekoita KNORR FOND " DU CHEF" , valkosipuli, timjami, rapsiöljy ja sekoita sauvasekoittimella marinadiksi. Voitele broilerifileet marinadilla, kiedo sen jälkeen niiden ympärille ilmakuivattua kinkkua ja aseta ne pellille. Laita uunin keskitasoon noin 15 minuutiksi.

Aloita keittämällä vesi, johon liuotat KNORR FOND " DU CHEF" annosliemen. Aseta keittolevyn viereen kattila ja kauha, jolla voit lisätä vettä riisin joukkoon. Kuullota riisiä ja sipulia Flora Culinessessa. Ala nyt valella riisin joukkoon lientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen siten, että kiehuva liemi imeytyy riisiin. Lisää lientä jatkuvasti sitä mukaan kun kiehuva liemi imeytyy riisiin. Kestää noin 20 minuuttia ennen kuin riisi on sopivasti keittynyt ja risotolla on hyvä koostumus. Paista sieniä paistinpannussa Flora Culinessessa. Ota risotto levyltä ja sekoita joukkoon paistetut sienet ja parmesaanijuustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Risotto on nyt valmis tarjottavaksi raikkaan salaatin ja broilerin kanssa.

Idea! Makua risottoon: Parsarisotto - lisää 200 g ryöpättyä vihreää parsaa pieninä paloina.

Sahramirisotto - lisää ohjeen alussa riisin ja sipulin joukkoon 1 pussi sahramia.

Äyriäisrisotto - lisää aivan lopussa joukkoon 200-300 g äyriäisiä, esim. katkarapuja ja ravunpyrstöjä, yhdessä parmesaanijuustoraasteen kanssa. Yrttirisotto - lisää hienonnettuja tuoreita yrttejä, joko sekalaisia tai esim. vain tilliä.