Parmankinkku-crostinit
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, helppo, munaton, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Parmankinkku-crostinit

20:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1
    patonki
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • Päälle:
  • 0
    mustapippuria
  • 0.8 dl
    tuoretta basilikaa
  • 10
    ilmakuivattua kinkkuviipaletta
  • 100 g
    pehmeää vuohenjuustoa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n paksuisia paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kuumenna niitä grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Hienonna päällystä varten basilika, sekoita vuohenjuuston kanssa ja mausta mustapippurilla. Puolita ilmakuivatut kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Voitele patongin palat ensin vuohenjuustotahnalla ja kierrä päälle ilmakuivattua kinkkua.