Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Parmesaanibroileri ja yrtticouscous
4 annosta

” Parmesaanikuorrutus pitää pannulla paistetun broilerinfileen mehevänä. Tarjoa lisäkkeenä yrtticouscousia ja halutessasi kastikkeena maustamatonta jogurttia.
Ainesosat
-
400 gbroilerin ohuita fileepihvejä tai sisäfileetä
-
2munaa
-
1.5 dlraastettua parmesaanijuustoa
-
1 dlkorppujauhoja
-
1 tloreganoa
-
0.5 tlmustapippuria
-
0.5 tlsuolaa
- Paistamiseen
-
1öljyä
- Lisäksi
-
3 dlcouscousia
-
0.5sitruunan mehu
-
1 rklvoita
-
1 rkloliiviöljyä
-
1 dlsilputtua basilikaa tai persiljaa
-
0.5 dlsilputtua minttua
-
1mustapippuria
-
1suolaa
Ohjeet
Leikkaa fileepihvit neljään osaan. Riko munat syvälle lautaselle. Sekoita parmesaani ja korppujauhot sekä mausteet toisella lautasella. Kasta broilerinpalat ensin munaan ja kääntele sitten hyvin parmesaaniseoksessa. Anna kuivahtaa hetki.
Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.
Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.
© SOK