Parmesaanibroileri ja yrtticouscous
Tykkäämiset
16 2
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

salaatti, pääruoka, omenaton, pähkinätön, sokeriton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää laktoosia, sisältää munaa, ranskalainen, italialainen, sisältää sitrusta, sisältää lihaa, sisältää kanaa, sisältää vehnää, proteiinipitoinen

Parmesaanibroileri ja yrtticouscous

4 annosta

 

Parmesaanikuorrutus pitää pannulla paistetun broilerinfileen mehevänä. Tarjoa lisäkkeenä yrtticouscousia ja halutessasi kastikkeena maustamatonta jogurttia.

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    broilerin ohuita fileepihvejä tai sisäfileetä
  • 2
    munaa
  • 1.5 dl
    raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 dl
    korppujauhoja
  • 1 tl
    oreganoa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Paistamiseen
  • 1
    öljyä
  • Lisäksi
  • 3 dl
    couscousia
  • 0.5
    sitruunan mehu
  • 1 rkl
    voita
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 dl
    silputtua basilikaa tai persiljaa
  • 0.5 dl
    silputtua minttua
  • 1
    mustapippuria
  • 1
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa fileepihvit neljään osaan. Riko munat syvälle lautaselle. Sekoita parmesaani ja korppujauhot sekä mausteet toisella lautasella. Kasta broilerinpalat ensin munaan ja kääntele sitten hyvin parmesaaniseoksessa. Anna kuivahtaa hetki.

Kuumenna pannulla reilu loraus öljyä. Paista broilerinpalat öljyssä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi 2–3 minuuttia molemmin puolin.

Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi, öljy, sitruunamehu yrtit ja mausteet. Anna makujen tekeytyä hetki.