Parmesaanivohvelit ja lohi-katkarapusalaatti
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää vehnää, sisältää mereneläviä, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, italialainen, aasialainen, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää kalaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, suolaiset leivonaiset, salaatti

Parmesaanivohvelit ja lohi-katkarapusalaatti

6 annosta

 

Suolaiset vohvelit saavat makua parmesaanista ja lohi-katkaraputäytteestä. Tarjoa brunssilla tai lounaaksi.

Lisää

Ainesosat

  • 100 g
    voita
  • 2
    kananmunaa
  • 2 dl
    maitoa
  • 2 dl
    kivennäisvettä
  • 4 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 2 dl
    raastettua parmesaania
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Lohi-katkarapusalaatti
  • 1 prk
    (170 g) ravunpyrstöjä liemessä
  • 150 g
    kylmäsavulohta
  • 1
    punasipuli
  • 1
    tomaatti
  • 1
    avokado
  • 0.5
    limetin mehu
  • 2 rkl
    hienonnettua korianteria
  • 1
    raastettu valkosipulinkynsi
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Sulata voi. Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa keltuaiset, maito ja kivennäisvesi. Lisää joukkoon yhdistetyt kuivat aineet. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt voi. Nostele joukkoon parmesaaniraaste ja valkuaisvaahto. Anna taikinan olla puolisen tuntia huoneenlämmössä. Valmista lohi-katkarapusalaatti. Valuta katkaravuista liemi. Pilko kylmäsavulohi ja punasipuli. Halkaise tomaatti, poista kanta ja siemenet. Pilko tomaatti. Kuori ja viipaloi avokado. Pirskota päälle hieman limetin mehua. Sekoita kulhossa ravut, lohi, punasipuli ja tomaatti. Mausta lopulla limetinmehulla, korianterilla, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Paista vohvelit vohveliraudalla. Tarjoile lohi-katkarapusalaatin ja viipaloidun avokadon kanssa.