Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
2
0
Osuvuus
75%
Muut luokittelutiedot
sisältää sitrusta, kasvisruoka, Pohjoismaat, Keski-Eurooppa, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, pääruoka, keitto
Parsa-hernekeitto ja piparjuurikerma
4 annosta

” Herneet tuovat parsakeittoon raikkaan twistin.
Ainesosat
-
500 gvihreää parsaa
-
1pieni sipuli
-
1 rkloliiviöljyä
-
8 dlkasvislientä
-
1 pussi(200 g) pakasteherneitä
-
2.5 rklhienonnettua minttua
-
1limetin mehu
-
1 ripaussuolaa
- Piparjuurikerma
-
150 granskankermaa
-
2.5 rklpiparjuuritahnaa
Ohjeet
Huuhtele parsat ja poista tyvestä puumainen, kova osa. Kuori varret nupun alta, latvasta tyveen päin liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä. Paloittele parsat. Kuori ja hienonna sipuli, kuullota ne öljyssä kattilassa pehmeiksi. Lisää kasvisliemi ja parsat. Keitä 2 minuuttia. Lisää herneet ja keitä noin minuutti. Lisää minttu ja soseuta keitto. Mausta limetinmehulla ja suolalla. Yhdistä ranskankerma ja piparjuuritahna ja tarjoile keiton kanssa.
© SOK