Parsa-pastasalaatti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, kylmänä, kasvisruoka, salaatti, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää kalaa, sisältää mereneläviä, sisältää laktoosia

Parsa-pastasalaatti

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 450 g
    vihreää parsaa
  • 1 prk
    parmesaanilastuja (80 g)
  • 3 rkl
    hienonnettua tilliä
  • 200 g
    simpukkapastaa
  • 4
    kevätsipulinvartta
  • 250 g
    kirsikkatomaatteja
  • Kastike
  • 1 rkl
    sitruunamehua (tai valkoviinietikkaa)
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 0
    rouhittua mustapippuria
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Pese ja puolita tomaatit. Hienonna kevätsipulit ja tilli. Paloittele parsat ja sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.