Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
0
0
Osuvuus
50%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keittämällä, kylmänä, kasvisruoka, salaatti, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää kalaa, sisältää mereneläviä, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
450 gvihreää parsaa
-
1 prkparmesaanilastuja (80 g)
-
3 rklhienonnettua tilliä
-
200 gsimpukkapastaa
-
4kevätsipulinvartta
-
250 gkirsikkatomaatteja
- Kastike
-
1 rklsitruunamehua (tai valkoviinietikkaa)
-
2 rkloliiviöljyä
-
0rouhittua mustapippuria
-
0suolaa
Ohjeet
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Pese ja puolita tomaatit. Hienonna kevätsipulit ja tilli. Paloittele parsat ja sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.
© SOK viestintä ja julkaisut