Parsakaali-avokadoleivät
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kuitupitoinen, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, pähkinätön, omenaton, pääruoka, leivät ja hampurilaiset, leivänpäälliset

Parsakaali-avokadoleivät

4 annosta

 

Avokado saa seuraksi parsakaalia paahtoleivän päällä. Ruokaisan leivän mehevöittää rucolapesto.

Lisää

Ainesosat

  • 8
    moniviljapaahtoleipää
  • 300 g
    parsakaalia
  • 2 kpl
    avokadoa
  • 1
    limetin mehu
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 ripaus
    suolaa
  • Rucolapesto
  • 1 dl
    rucolasalaattia
  • 0.5 dl
    pinjansiemeniä
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1 dl
    parmesaaniraastetta
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista rucolapesto. Mittaa salaatti, pinjansiemenet, murskattu valkosipulinkynsi ja parmesaaniraaste sekä mausteet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Lisää öljyä pienissä erissä kunnes kastike on notkeaa.

Paloittele parsakaali ja keitä vähässä vedessä kannen alla noin 5 minuuttia tai kunnes varsiosat ovat pehmeitä. Huuhtele kylmällä vedellä.

Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha leikkuulaudalle. Paloittele avokado ja sekoita limetinmehun ja mausteiden kanssa. Sekoita joukkoon parsakaalit. Levitä paahdetuille leiville rucolapestoa ja päälle parsakaali-avokadoseosta.