Parsakaali-fetasalaatti
Tykkäämiset
114 134
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, keskitaso, salaatti, munaton, kasvisruoka, kevyt, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa

Parsakaali-fetasalaatti

2:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippuria
  • 300 g
    parsakaalia
  • 2
    paahtoleipäpalaa
  • 2 rkl
    persiljaa
  • 0.2 dl
    mustia oliiviviipaleita
  • 50 g
    (kevyt)fetajuustoa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Kastike:
  • 1 rkl
    punaviinietikkaa
  • 1 tl
    ruokosokeria
  • 0.2 dl
    oliiviöljyä
  • 0
    mustapippuria
  • 0
    suolaa
  • Lisäksi:
  • 0.5
    ruukkua rucolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Sekoita keskenään oliiviöljy, parsakaali, suola ja mustapippuri kulhossa. Kaada seos leivinpaperin päälle pellille ja paahda keskitasolla 15 minuuttia. Leikkaa paahtoleipäpalat kuutioiksi, lisää parsakaaliseokseen ja jatka paahtamista 10 minuuttia. Valuta oliiveista liemi ja murustele feta. Hienonna persilja. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Asettele tarjoiluvadille ensin rucolaa ja sen päälle parsakaalisalaattia. Pirskota päälle salaatinkastiketta.