Parsakaali-kuskussalaatti
Tykkäämiset
36 13
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, lisäkkeet, pääruoka, välipala, keittämällä, pannulla, tulinen, ei eläinpohjainen, salaatti, edullinen, munaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta

Parsakaali-kuskussalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    parsakaalia
  • 1
    ruukku hienonnettua persiljaa
  • 2 dl
    kuskussuurimoita
  • 2 dl
    kasvislientä
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 3 rkl
    hienonnettuja vihreitä oliiveja
  • 200 g
    vihreitä papuja paloina (pakaste)
  • 0.5
    sitruunan raastettu kuori ja mehu
 

Ohjeet

Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Kypsennä parsakaaleja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä muutama minuutti. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Mittaa kuskus laakeaan kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi. Peitä kannella ja anna seistä 5 minuuttia. Nosta pakastepavut kuumalle paistinpannulle ja paista kunnes kosteus haihtuu. Lisää joukkoon öljy ja raastettu sitruunan kuori ja kääntele sekaisin. Sekoita kuskus haarukalla irtonaiseksi ja kaada joukkoon lämmin papuseos, parsakaalit, sitruunamehu, persilja ja oliivit. Kääntele ainekset kevyesti nostellen sekaisin ja anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA