Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Lisätiedot



Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
300 gparsakaalia
-
1ruukku hienonnettua persiljaa
-
2 dlkuskussuurimoita
-
2 dlkasvislientä
-
2 rkloliiviöljyä
-
3 rklhienonnettuja vihreitä oliiveja
-
200 gvihreitä papuja paloina (pakaste)
-
0.5sitruunan raastettu kuori ja mehu
Ohjeet
Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Kypsennä parsakaaleja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä muutama minuutti. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Mittaa kuskus laakeaan kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi. Peitä kannella ja anna seistä 5 minuuttia. Nosta pakastepavut kuumalle paistinpannulle ja paista kunnes kosteus haihtuu. Lisää joukkoon öljy ja raastettu sitruunan kuori ja kääntele sekaisin. Sekoita kuskus haarukalla irtonaiseksi ja kaada joukkoon lämmin papuseos, parsakaalit, sitruunamehu, persilja ja oliivit. Kääntele ainekset kevyesti nostellen sekaisin ja anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.
© SOK viestintä ja julkaisut