Parsakaali-parmankinkkupasta
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, sokeriton, sitrukseton, omenaton, pääruoka, pasta

Parsakaali-parmankinkkupasta

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1
    parsakaali
  • 1 pak
    ilmakuivattua kinkkua
  • 1 dl
    kuorellisia manteleita
  • 8 dl
    pennepastaa
  • 1 pussia
    Valio Koskenlaskija® murua
  • 1 rasiaa
    kirsikkatomaatteja
 

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ilmakuivatut kinkkuviipaleet ja mantelit leivinpaperille uunipellille. Paahda uunin keski-/yläosassa n. 8 min tai kunnes kinkut ovat rapeita.

Laita pastavesi kiehumaan.

Pese parsakaali ja irrottele kukinnot. Viipaloi varsi.

Keitä pasta pakkausohjeen mukaan, lisää parsakaali kypsennyksen puolivälissä. Jatka keittämistä kunnes pasta on al dente. Kaada keitinvesi pastasta, ota sitä n. 1 dl talteen.

Sekoita pastaan Koskenlaskija, murustellut ilmakuivatut kinkut, kokonaiset, kuorelliset mantelit ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mehevöitä tilkkasella keitinvettä. Tarjoa heti.