Parsakaali-porkkanakeitto
Tykkäämiset
18 6
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, alkuruoka, pääruoka, helppo, keittämällä, keitto, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, kevyt, vähärasvainen, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa

Parsakaali-porkkanakeitto

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0
    tilkka öljyä
  • 1
    sipuli
  • 1 l
    vettä
  • 1 rkl
    maissijauhoa
  • 2
    kasvisliemikuutiota
  • 150 g
    parsakaalia
  • 0.5 dl
    kevytkermaa
  • 4
    porkkanaa
  • 1.5 tl
    kuivattua raakuunaa
 

Ohjeet

Kuori ja pieni sipuli ja raasta pestyt, kuoritut porkkanat. Siisti ja paloittele parsakaali pieniksi suupaloiksi. Pane parsakaalipalat höyrytyskattilaan ja kypsennä, kunne palat ovat hiukan pehmenneet. Jäähdytä palat nopeasti kylmän juoksevan veden alla. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää porkkaraaste, vesi ja kasvisliemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja soseuta keitto sitten sauvasekoittimella. Lisää kermaan tasaisesti sekoitetut maissijauhot ja hienonnettu rakuuna. Pane keittoon parsakaalipalat ja anna kiehahtaa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA