Parsakaali-purjokeitto
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

salaatti, kalaa, keitto, pääruoka, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää laktoosia, suomalainen, kasvisruoka

Parsakaali-purjokeitto

4 annosta

 

Kasvissosekeitossa on purjoa, perunaa ja parsakaalia. Kasviskeitto saa makua ja täyteläisyyttä mascarponejuustosta.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    (200 g) purjo
  • 2
    (150 g) jauhoista perunaa
  • 25 g
    voita
  • 2
    kasvisliemikuutio
  • 8 dl
    vettä
  • 1
    (300 g) parsakaali
  • 1 prk
    (200 g) mascarponejuustoa
 

Ohjeet

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Pilko pieniksi. Kuori ja paloittele perunat. Kääntele purjoa voissa kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja perunat. Keitä 5 minuuttia.

Paloittele parsakaali ja lisää keittoon. Keitä täysin kypsiksi, noin 8 minuuttia. Lisää mascarponejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi.