Parsakaali-sitruunapasta
Tykkäämiset
6 0
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

vähäsokerinen, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää maitoa, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, pasta

Parsakaali-sitruunapasta

4 annosta

 

Herkullinen parsakaalihöystö syntyy pastan kypsyessä. Ruoasta tulee kevyempi, jos käytät vähärasvaista ranskankermaa ja kevytjuustoraastetta.

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    spagettia
  • 1
    iso parsakaali
  • 1.5
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 dl
    ranskankermaa
  • 1.5 rkl
    sitruunamehua
  • 1 dl
    raastettua parmesaania
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1
    tuoretta basilikaa
  • 0.8 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hakkaa parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.