Parsakaali-sitruunapasta
Tykkäämiset
11 0
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pasta, pääruoka, omenaton, pähkinätön, sokeriton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää viljaa, kasvisruoka, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta, sisältää valkosipulia, suolainen, sisältää vehnää, hiilihydraattipitoinen, vähäsokerinen

Parsakaali-sitruunapasta

4 annosta

 

Herkullinen parsakaalihöystö syntyy pastan kypsyessä. Ruoasta tulee kevyempi, jos käytät vähärasvaista ranskankermaa ja kevytjuustoraastetta.

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    spagettia
  • 1
    iso parsakaali
  • 1.5
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 dl
    ranskankermaa
  • 1.5 rkl
    sitruunamehua
  • 1 dl
    raastettua parmesaania
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1
    tuoretta basilikaa
  • 0.8 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hakkaa parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.