Parsakaalicurry
Tykkäämiset
56 65
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kasvisruoka, kevyt, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Parsakaalicurry

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    chilijauhetta
  • 1
    sipuli
  • 1 tl
    jeeraa eli juustokuminaa
  • 1 tl
    korianteria
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 3 dl
    vettä
  • 150 g
    pakastepinaattia
  • 600 g
    parsakaalia
  • 1 prk
    (à 400 g) kuorittuja säilyketomaatteja
  • 1
    (kana)liemikuutio
  • 1 prk
    (à 425/265 g) kikherneitä
 

Ohjeet

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti. Lisää mausteet ja jatka minuutin ajan. Lisää tomaatit, vesi ja liemikuutio. Pese ja leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Valuta kikherneet liemestään. Lisää parsakaali, kikherneet ja pinaatti curryyn ja hauduta kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA