Parsakaalipesto
Tykkäämiset
4 5
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, kylmänä, ei eläinpohjainen, kasvisruoka, kastikkeet, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, munaton, sokeriton, sisältää maitoa, sisältää laktoosia

Parsakaalipesto

2:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    parsakaali (300 g)
  • 1
    pieni valkosipulinkynsi
  • 1 dl
    parmesaaniraastetta
  • 3 rkl
    pinjansiemeniä
  • 0.5
    ruukkubasilikaa
  • 4.5 rkl
    oliiviöljyä
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Huuhtele parsakaali ja paloittele se. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta vesi ja huuhtele parsakaalit kylmällä vedellä, jotta kypsyminen lakkaa. Hienonna pinjansiemenet tehosekoittimessa. Lisää parsakaali, basilika, murskattu pala valkosipulinkynttä ja juustoraaste. Lisää joukkoon öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa öljyä, jotta saat juoksevamman kastikkeen. Tarjoile parsakaalipestoa esimerkiksi keitetyn nauhapastan kanssa.